Bell Schedules

Franklin County High School
Regular Full Day Bell Schedule

  • 1st Period: 8:25 – 9:15 (Announcements @ beginning)
  • 2nd Period: 9:20 – 10:05
  • 3rd Period: 10:10 – 10:55
  • 4th Period: 11:00 – 12:25
    • Lunch A 10:55-11:25
      • Class 11:30 – 12:25 (55 min)
    • Lunch B 11:25-11:55
      • Class 11:00 – 11:25 (25 min)
      • Class 12:00- 12:25 (25 min)
    • Lunch C 11:55-12:25
      • Class 11:00 – 11:55 (55min)
  • 5th Period: 12:30 – 1:15
  • 6th Period: 1:20 – 2:05
  • 7th Period: 2:10 – 2:55
  • IMPACT SRT Time: 3:00 – 3:30

Delayed Start Bell Schedule

  • 1st Period: 10:25 – 10:55 (30 min.)
  • 2nd Period: 11:00 – 11:30 (30 min.)
  • 3rd Period: 11:35 – 12:05 (30 min.)
  • 4th Period: 12:10 – 1:35
    • Lunch A 12:05-12:35
      • Class 12:40 – 1:35 (55 min)
    • Lunch B 12:35-1:05
      • Class 12:10 – 12:35 (25 min)
      • Class 1:10- 1:35 (25 min) 50 Total
    • Lunch C 1:05-1:35
      • Class 12:10 – 1:05 (55min)
  • 5th Period: 1:40 – 2:10 (30 min.)
  • 6th Period: 2:15 – 2:45 (30 min.)
  • 7th Period: 2:50 – 3:20 (30 min.)
  • SRT (in Per 7 Class): 3:20 – 3:30

WCC Delay Schedule for Franklin County

If Franklin County is in Session and Fayette County is closed:

PM Vocational will be released after 3rd period or lunch. (Parents MUST call in to have students released)
PM Vocational students who ride a bus home will have SH in the afternoon in the auditorium.

PLC/Early Release Bell Schedule

  • 1st Period: 8:25 – 9:15 (Announcements @ beginning)
  • 2nd Period: 9:20 – 10:05
  • 3rd Period: 10:10 – 10:55
  • 4th Period: 11:00 – 12:25
    • Lunch A 10:55-11:25
      • Class 11:30 – 12:25 (55 min)
    • Lunch B 11:25-11:55
      • Class 11:00 – 11:25 (25 min)
      • Class 12:00- 12:25 (25 min)
    • Lunch C 11:55-12:25
      • Class 11:00 – 11:55 (55min)
  • 5th Period: 12:30 – 1:15
  • 6th Period: 1:20 – 2:05
  • 7th Period: 2:10 – 3:00 (Announcements)
  • PLC for Teachers: 3:05 – 4:20